Kiemelt együttműködő parnerünk: Pinkerton Security

Távfelügyelet: lakások, üzletek, irodák védelme riasztórendszerrel


A legfrissebb nyilvánosságra hozott bűnügyi statisztikák szerint minden ötödik percben betörnek valahová! Amit Ön fáradtságos munkával létrehozott, az ki van téve annak a veszélynek, hogy mások ellopják vagy kárt tesznek benne. Tökéletes biztonságot valószínűleg soha nem fogunk elérni, de mi a Pinkertonnál azt valljuk: „A BIZTONSÁG FOKOZHATÓ!” Távfelügyeleti rendszerünket eredetileg üzleti partnereink számára hoztuk létre, de növekvő érdeklődés hatására, ill. a rendszer nagy szabad kapacitására való tekintettel, úgy döntöttünk, hogy szolgáltatásunk előnyeit magánszemélyek számára is elérhetővé tesszük Nyíregyházán és vonzáskörzetében.

A távfelügyeleti rendszer működése:
Távfelügyeleti biztonsági rendszerünk illetéktelen behatolás ill. tűz esetén azonfelül, hogy helyi riasztást kezdeményez, diszpécserközpontunkban is jelzi a riasztás, illetve a behatolás tényét. Az objektumban elhelyezett riasztórendszer érzékelői telefonvonalon, ill. saját kiépítésű URH rádiórendszeren keresztültovábbítják a jelzéseket. A korszerű rádiós rendszer Nyíregyháza városban illetve 15 km-es körzetében teszi lehetővé a riasztójelzések továbbítását.

Az alábbi jelzések érkezhetnek központunkba a helyben telepített riasztórendszerekről:

  • A betörésjelzések zónára bontva érkeznek a felügyeleti központba. Így nyomon követhető az, hogy a behatolás hol történt, illetve az elkövetők az objektum melyik részein mozognak.
  • A pánik és segélykérő üzenetek (orvos, rablótámadás, tűz) fogadását és kezelését a nap 24 órájában végzi az ügyeleti állomás. Ezek kikapcsolt riasztó rendszer esetén is aktiválhatóak a rendszer kezelőegységén elhelyezett három pánik gomb segítségével.
  • A kiépített tűzjelző rendszer szektorokra bontva jelzi a tűz lokalizációját.
  • A nyitások-zárások rögzítése esetén lehetőség nyílik arra, hogy a tulajdonos nyomonkövesse azt, hogy melyik sorszámú kódszámmal, mikor nyitották, vagy zárták a rendszert. Amennyiben szükséges, megadott időpontban az ügyeleti állomás automatikusan ellenőrzi a zárást, és annak elmaradása esetén értesíti, az ügyfelünk által megjelölt értesítendő személyeket. A nyitás-zárási opció használata esetén, a rendszertulajdonos időszakos (pl. heti, havi, negyedéves) jelentést kérhet a kérdéses objektumban bekövetkezett összes eseményről.
  • A rendszerhibák és szervizjelzések a hiba bekövetkezésekor jelentkeznek felügyeleti állomásunkon, melyet a szolgálatot teljesítő diszpécserek leellenőriznek, és szükség esetén értesítik a rendszer telepítőjét, illetve gondoskodnak a hiba mielőbbi elhárításáról.
  • A védett objektum és a Nyíregyházi távfelügyeleti központ közötti folyamatos kapcsolat megszakadását a rendszer hibaként érzékeli (riasztó jelzést ad), így az érzékelőket a telefonvezeték átvágásával, ill. az áram kikapcsolásával sem lehet hatástalanítani.

A diszpécserek a - megrendelővel egyeztetett - riasztási terv alapján értesítik a megadott személyeket, vagy szervezeteket (Rendőrség, Tűzoltóság, Mentőszolgálat). Indokolt esetben fegyveres, szakképzett biztonsági őrök vonulnak ki azonnal a helyszínre, hogy a megakadályozzák a további károkozást.

A távfelügyeleti rendszer előnyei:

  • Szolgáltatásunk alkalmazásával az illetéktelen behatolások, a tűzesetek, támadások során a személyi sérülés, az anyagi kár megelőzhető, illetve csökkenthető.
  • A riasztójelzésnek a diszpécserközpontba való beérkezését követően, - szükség esetén - azonnal megkezdjük a kivonulást, és a közlekedési viszonyok lehetősége között Nyíregyháza területén nagy valószínűséggel 15 percen belül kivonulunk a helyszínre a további károk elhárítása céljából.
  • Szolgáltatásunkat Ön a már meglévő vagyonvédelmi rendszerével is igénybe veheti, szükség esetén szakembereink módosítását elvégzik.
  • A biztosítótársaságok általában kedvezően veszik figyelembe a távfelügyeleti rendszerek meglétét a lakás- és vagyonbiztosításoknál.

CÉGADATOK

Cégnév: D-Com Group Kft.
Székhely: 4400 Nyíregyháza, Szalag utca 13. 4/15.
Adószám: 14869851-2-15
Bankszámlaszám: 11744003-29911325

KAPCSOLAT

E-mail:
info@d-comgroup.com
Telefon:
0630 206 206 4