Az ideális riasztórendszer kiválasztásánál két dolgot kell figyelembe vennünk: az árat és a hatékonyságot. Ideális helyzet esetén szakértő segítségével megtalálhatjuk a kellő arányokat és biztonságban tudhatjuk családunkat, értékeinket. A biztonságtechnikai piacon a riasztórendszer szerelése igényel a legnagyobb körültekintést nem csak a vásárló, de a telepítő részéről is.

Egy ingyenes helyszíni felmérés után vázrajz segítségével biztos lehet benne, hogy ingatlanja a lehető legnagyobb védelmet élvezi, így nem érhetik kellemetlen meglepetések. Ne feledje! Minden esetben komoly tervezést és szakértői szemeket és KEZEKET igényel elektronikai biztonsági riasztórendszerek telepítése. Ne bízza gyengeáramú rendszerekben gyakorlatlan villanyszerelő ismerősére vagy ezermesterre a telepítést!

Paradox vezetékes rendszer
A hagyományos vezetékes riasztórendszerek képezik az elektronikai védelem alapjait. Rendkívül megbízható, kiváló ár-érték arányú, prémium kategóriás rendszerekkel dolgozunk.
Széles skálájú vezetékes érzékelők, kezelők és szirénák is megtalálhatóak a termékeik között. Lakások és családi házak védelmétől kezdve ipari és kereskedelmi ingatlanokon át gyakorlatilag minden területen megállják a helyüket.


Paradox riasztó nyíregyháza

Paradox vezeték nélküli rendszer
Teljesen vezeték nélküli rendszerek, amelyek minimális fúrással és koszolással is telepíthetőek. Elsősorban családi házak, üzletek, kisebb ipari üzemek és egyéb kis- és közepes méretű ingatlanok esetében javasoljuk. Eszközárban drágábbak, azonban szerelési díjuk (kevesebb munkaórát vesznek igénybe) olcsóbb.

GSM kommunikátor, szükség van-e rá?
Napjainkban már nem elégséges, hogy csupán a sziréna megszólalására hagyatkozzunk. Sok esetben nem foglalkoznak vele mások, hogy házunk riasztórendszere figyelmeztetést ad le, így a betörő viszonylagos nyugalomban maradhat. GSM kommunikátor esetében a helyzet gyökeresen megváltozik. Riasztás esetén azonnal telefonhívást/SMS küldést intéz a megadott telefonszám(ok)ra. Ebben az esetben a helyszínre mehetünk, hívhatjuk a rendőrséget vagy a szomszédokat. Telepítéseink jelentős részénél a GSM kommunikátort kérik ügyfeleink, ami jelentősen növeli a rendszer hatékonyságát.

5 OK, HOGY MIÉRT MINKET VÁLASSZON!
1. Versenyképes árak: Termék- és szerelési áraink gazdaságos megoldást jelentenek vásárlóink számára. Ha jobb ajánlatot kapna vegye fel kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal!
2. Minőség garancia: számtalan rendszer kivitelezésében szerzett tapasztalatunk és elégedett ügyfeleink garanciát jelentenek az Ön számára is.
3. Helyszíni garancia: az általunk telepített rendszerekre egy év teljes körű helyszíni garanciát vállalunk, így Önt nem érheti meglepetés!
4. Ingyenes helyszíni felmérés: kötelezettségmentes felmérésünk lényege az Ön igényeinek megismerése és az erre alapuló árajánlat megalkotása!
5. Hétvégi munkavégzés: felár nélkül, akár vasárnap is elvégezzük a telepítési munkát, így Önnek nem kell szabadságot kivennie! 

CÉGADATOK

Cégnév: D-Com Group Kft.
Székhely: 4400 Nyíregyháza, Szalag utca 13. 4/15.
Adószám: 14869851-2-15
Bankszámlaszám: 11744003-29911325

KAPCSOLAT

E-mail:
info@d-comgroup.com
Telefon:
0630 206 206 4